ANKARA / KEÇİÖREN - Abdurrahim Karakoç Anadolu Lisesi

Ock

Karabük de düzenlenen bilek güreşi bölge müsabakasında okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz  Kardelen Demiray ve Muhammed Emin Kındap , okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir.

ABDURRAHİM KARAKOÇ ANADOLU LİSESİ KÜLTÜR YOLU FESTİVALİNDE

Ekm

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen bisiklet turuna okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerimiz heyecan ve ilgiyle katıldı

Ekm

Okulumuz öğrencileri öğretmenlerimizle beraber 2023 yılı için düzenlenen Teknofesti ziyaret ettiler. Bir çok etkinlik alanını hem inceleyip hem de deneyimleme şansı yakaladılar.

Eyl

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNİN 2023 YILI EYLÜL DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA OKUL REHBERLİK ÖĞRETMENİMİZ MEHMET EMİN DAĞDELEN YÖNETİMİNDE "EĞİTİM ORTAMLARINDA DİJİTALLEŞMENİN SOSYAL VE PSİKOLOJİK ETKİLERİ" KONULU SEMİNER DÜZENLENMİŞTİR. SAYIN DAĞDELEN'NİN BİLGİLENDİRMELERİYLE GEREKLİ ÇALIŞMLAR VE ALINABİLECEK ÖNLEMLER TARTIŞILDI.

Ara

Bilek Güreşi Türkiye Milli Takım Seçmelerinde Hem Sağ Hem de Sol Kol da  Birinci olmuştur.

Ara

Rümeysa Tekin Ankara bilek güreşi il seçmelerinde sağ ve sol kolda birinci olmuştur.

May

OKulumuz Futsal Takımı Beden Eğitimi Öğretmeni Aybüke Aktuna' ve Feray Kılıçcıoğlu nun Liderliğinde Keçiören Şampiyonu Olmuştur.

May

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Okulumuz öğretmenlerinin katkılarıyla  coşkuyla kutlandı

Okulumuz Kız Voleybol Takımı İlçemiz Müsabakalarında İlçe İkincisi olmuştur.

Nis

17. Mart 2023 tarihinde okulumuz öğretmenlerine yönelik olarak BAĞIMLILIKLA MÜCADELE semineri düzenlenmiştir.